cjbwg.nl

Zoek naar de beste websites en blogs.

Dit zijn de meest bezochte vakantielanden in Europa

Wat zijn de bestemmingen in Europa die het meest bezocht worden door toeristen? Welke landen trekken het meeste aantal bezoekers? Dat is wat we vandaag gaan bekijken. We kijken naar de cijfers en leggen uit welke landen het populairst zijn onder reizigers. Benieuwd naar het resultaat? Lees dan snel verder!

Spanje

Op nummer één staat.. Spanje! Het land krijgt jaarlijks meer dan 82 miljoen bezoekers. De populairste bestemmingen in Spanje zijn Barcelona, Valencia en Madrid. Vooral het strandleven trekt toeristen aan. Daarnaast is het land ook erg geliefd vanwege de fijne temperaturen. Het klimaat is namelijk heerlijk en er valt veel zon!

Frankrijk

Nummer twee: Frankrijk. Dit land ontvangt jaarlijks rond de 89 miljoen bezoekers. De Eiffeltoren in Parijs is hier natuurlijk de grootste trekpleister, maar ook steden als Marseille en Lyon zijn erg geliefd onder toeristen. Frankrijk is een veelzijdig land met verschillende bestemmingen. Er is dus voor ieder wat wils!

Italië

Italië staat op nummer drie met jaarlijks rond de 62 miljoen bezoekers. De bestemmingen Rome, Florence en Venetië zijn hier de grootste aantrekkingsbronnen. Net als in Spanje is het weer een belangrijke factor die bijdraagt aan het aantal bezoekers. Het klimaat is namelijk erg aangenaam en dat maakt het land erg geliefd onder reizigers.

Dit zijn de landen in Europa die het meest worden bezocht. Overige landen in de top tien zijn: Duitsland, Groot-Brittannië, Oostenrijk, Tsjechië, Nederland en Polen. Dit waren de best bezochte vakantielanden in Europa! Naar welk land ga jij dit jaar op vakantie?