cjbwg.nl

Zoek naar de beste websites en blogs.

Wat zijn play-to-earn NFT games?

Misschien heb je er wel eens van gehoord, maar wanneer jij graag gamet, dan is dit zeker iets wat je moet doen! Gamen is natuurlijk al zolang als dat het bestaat ontzettend populair en is gaandeweg de jaren alleen maar populairder geworden. Vooral sinds het internet is online gamen natuurlijk niet meer weg te denken uit het hedendaagse beeld. Er zijn zelfs ontzettend veel gamers die er een flinke boterham aan verdienen maandelijks. Kortom, gamen is dus een serieuze business geworden! Ondanks het feit dat het wellicht niet voor iedereen is weggelegd om geld te kunnen verdienen met gamen, zijn er wel de zogeheten play to ean games. Wat dit exact is vertellen we je in dit artikel.

Wat is play to earn?

Zoals het woord al doet vermoeden, is het spelen voor geld. Ja je leest het goed! Je krijgt betaald terwijl je aan het gamen bent. Niet voor niet zeggen veel experts dat dit het gamen naar een nog hoger niveau moet tillen, dan dat het op dit moment al is. Waar je normaliter alleen geld verdient met gamen wanneer je ook daadwerkelijk iets wint, geldt dit voor play to earn niet. Je krijg direct betaald wanneer je een spelletje speelt. Het maakt dan niet uit of je er goed of minder goed in bent, want een minimum krijg je altijd.

Hoe werkt het?

Play to earn werkt in bijna alle gevallen op het welbekende blockchain netwerk, wat we natuurlijk maar al te goed kennen van de bitcoin en overige cryptocurrencies. Op deze kun jij in een game daadwerkelijk eigenaar worden van een bepaald karakter en ook de bijbehorende items. Dit wordt in games als Splinterlands gedaan door NFT’s.

Vaak kan je ook land kopen in de metaverse. Ook dit is in de vorm van NFT’s geregeld in de meeste games.

Hoe speel je play to earn games?

Nu je weet hoe het werkt en dat je er geld mee kunt verdienen, is het natuurlijk logisch dat je wilt weten hoe je deze spellen kunt spelen, want laten we eerlijk zijn, iedereen wil toch geld verdienen door middel van gamen? Dit doe je door middel van het kiezen van een game, waarbij je geld kunt verdienen. Er zijn tal van spellen waarmee dit mogelijk is, dus het is even een kwestie van zoeken en je hebt er één gevonden. Vervolgens is het zaak om te kijken wat je allemaal nodig hebt. Wanneer je alles hebt, kun je daadwerkelijk beginnen met het spelen van het spel.

Tot slot

Zoals je kunt zien, zien we steeds vaker dat play to earn spellen ontzettend populair zijn. Dit komt doordat het allereerst werkt op de blockchain, iets wat natuurlijk al een enorme verandering teweeg heeft gebracht, maar daarnaast ook leuk is. Lijkt het jou wat om aan de slag te gaan met één van de vele play to earn games die er momenteel zijn. Dan doe je er wel goed aan om je hier van te voren goed in te verdiepen. Gezien het feit je vaak eerst een kleine investering dient te doen middels crypto, loop je dus het risico dat jij je inleg of een deel ervan verliest.