cjbwg.nl

Zoek naar de beste websites en blogs.

Niet goed in koken? Dit zijn gerechten die je makkelijk kunt klaarmaken

Wil je graag lekker eten, maar ben je niet zo goed in koken? Dat is geen probleem. In dit artikel delen we met jou de lekkerste gerechten die je makkelijk zelf kunt klaarmaken. We hebben voor ieder wat wils: van pasta’s tot salades en van vis tot vlees. Woon jij alleen en wil je leren hoe je moet koken? Dan zijn dit goed gerechten om mee te beginnen.

Rijst met kip

Eén van de makkelijkst gerechten om klaar te maken, is rijst met kip. Je kunt dit gewoon doen met een pak van de supermarkt. Om dit gerecht klaar te maken, hoef je alleen maar de rijst te koken en de kip in een pan te bakken. Als je dat hebt gedaan, voeg je de rijst toe aan de kip en roer je alles door elkaar. Dit is makkelijk én lekker!

Lekkere pasta’s

Pasta’s zijn meestal ook niet zo moeilijk om te maken. Vooral als je kiest voor een pasta met een saus uit een pak. Zo’n saus hoef je alleen even op te warmen in de pan en daarna voeg je de pasta toe. Ook makkelijk: gebruik middelgrote of kleine pasta, want dat kookt sneller. Zo heb je binnen no time een lekker makkelijk gerecht op tafel staan.

Vlees bakken

Ben jij een liefhebber van een stukje vlees? Het klaarmaken van een stuk vlees is erg simpel, dus je kunt ook altijd hier voor kiezen. Je kunt dit vlees dan eten met wat brood, aardappels of ander voedsel dat je kunt halen bij de supermarkt en zo klaar hebt. Een makkelijk gerecht, maar wel erg lekker. Lees even goed hoe lang je het vlees in de pan moet leggen en na hoevele minuten je het moet omdraaien.

Salades

Een gezonde maaltijd die je makkelijk kunt maken zijn salades. Je kunt hierbij denken aan een groente- of pasta-salade. Voor een pasta-salade hoef je alleen wat pasta te koken en deze te mixen met wat groenten, kruiden en een lekkere dressing. Eet je liever geen pasta? Dan kun je ook altijd voor een salade met verse groenten gaan. Denk hierbij aan tomaat, mais, komkommer en ijsbergsla. Voeg hier wat dressing aan toe en je hebt makkelijk een lekkere salade klaar.

Je kunt al deze gerechten zo moeilijk maken als je zelf wilt. Maak je rijst, pasta of salades? Dan kun je hierbij zelf nog ingrediënten toevoegen om het gerecht nog lekkerder te maken.